Husbygge del 5 - Inflytt

Äntligen har arbetsplatsen förvandlats till ett hem och vi har kunnat flytta in. I måndags, ca. 2 månader innan beräknad slutbesiktning godkändes vårt hus utan en enda anmärkning. En helt obeskrivlig känsla och skönt att få bekräftat att vår känsla för att Trivselhus och våra byggare har gjort ett grymt bra jobb faktiskt stämde. Glädjen och tacksamheten att få flytta in mitt i sommaren och få några sommarveckor i vårt hus är total!

Jag vill bara ta tillfälle i akt att tacka alla som hjälp oss på vägen och gjort att vi kan stå här idag med, inte bara vårt drömhus, utan också med en känsla av lycka, lättnad och tacksamhet för all hjälp och stöttning vi har fått.

Så tack Trivselhus för grym leverans, speciellt vår säljare Pernilla Bennet som har lyssnat och engagerat sig i oss hela vägen, utan henne hade känslan när vi skrev kontrakt inte varit densamma.

Tack Bolex Bygg och Christer som varit vår byggledare. Vi som trodde det skulle svårt att lita på en byggentreprenad efter mångas skräckhistorier, underbart att få motsatsen bevisad. Vi har känt oss trygga hela vägen från husresning till platsbyggd hylla. Känslan för estetik och detaljer är, för mig, ovärderlig när vi inte alltid kunnat vara på plats.

Tack Fredrik Widange, vår bankman som ser människorna bakom siffrorna och visar respekt utefter det.

Tack Viktor, min sambo, vi gjorde det! Tack för att du litat på mig i mina val och ändringar, för att du kommit med andra synvinklar och kunskap, för att vi haft väldigt kul längs vägen och för att du aldrig har sagt "vad var det jag sa". Med dig är jag väldens bästa och starkaste team, vi klarar fan allt!

Och tillslut, ett största tack till båda våra familjer och vänner! För hur bra husentreprenad vi haft, proffsiga byggare och grymt team vi än är så hade vi aldrig klarat det utan ert pepp och stöd. Nu ser vi fram emot att ta emot ert besök!

Välkomna hem till oss!

#trivselhus #husbygge #nybygge #gotland #Stenkumla

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44