Besök hos PetraLunds Lera

För ett par veckor sedan var jag och min mamma på besök i PetraLund Leras ateljé och verkstad. Petra är kompis med mamma så jag har varit hemma hos henne tidigare, men aldrig i gårdshuset där hon driver hela sitt företag och tillverkar sin fantastiska keramik.

När jag besöker, käkar lunch med eller möter andra företagare så slås jag ofta av att vi alla har startat på samma ställe. Hemma i soffan med lagret i källaren, med familjen som arbetskraft, eller som Petra med verkstaden på bakgården till sitt radhus. Det är så fantastiskt personligt och verkligen något att stötta och pusha fler till att våga. För du behöver inte ha ett eget kontor, anställda och allt helt ordnat för att kunna starta ditt eget företag. Med viljan, drivet och stöd från folk runtikring dig så kommer du långt!

Jag glömde kameran hemma, så här är lite mobilbilder från vårt besök. Missa inte att följa Petra på Instagram!


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44