Vad har du som blickfång i hallen?

Jag säger alltid till mina homestyling-kunder som ska sälja sin bostad att när man kommer in i en hall vill vi ha något som fångar vår blick direkt. På så sätt känner vi oss välkomnade och hemmet känns lugnare. Housebox har en möbelserie som heter "Malibu", serien fyller hela 20 år och därför har de just nu 20% rabatt på hela serien. Denna serie har möbler som passar perfekt för att få ett snyggt blickfång och färgklick i din hall. 

 

Kika in hela mitt inlägg på Housebox inspirationssida där jag visar hur ni kan få ihop stilen, färgerna och blickfånget!

 


Vad har ni som första blickfång i er hall?

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44