Före & Efter - Nätbaserad Inredningshjälp

Att få hjälp via nätet blir allt mer populärt. Du kan sitta hemma vid din dator, skicka över några bilder till mig, ta emot en presentation med länkar där du beställer hem alla möbler och inredningsdetaljer och så var det klart. Typ så enkelt är det!

Jag har haft en återkommande kund som heter Emelie och är grym på att följa mina skisser och förslag. Alltid lika roligt att se ett rum förändras och en kund bli nöjd. Jag tänkte visa er lite före och efterbilder på Emelies kök och hur ett förslag från mig kan se ut.

Längst ner i inlägget kan ni se panoramabilder där förändringen syns som tydligast.

Bilderna jag fick av Emelie inför projektstart:

Tillsammans med dessa bilder får jag även lite information om vilken stil och färger Emelie gillar och vilken budget jag har att röra mig med. Här ville Emelie få ett lyft i köket och med väldigt små medel ändra känslan i köket, detta är en hyresrätt så vi kan inte göra några större ingrepp på själva köket. Jag återkommer sedan med en presentation innehållande kollage, skisser, beskrivande text hur jag tänkt att köket ska se ut samt en produktlista med alla produkter som behövs köpas in.

Här ser ni kollaget jag skickade och skissen på själva matplatsen.

Det största som ska köpas in är alltså två stolar. Annars är det bara inredningsdetaljer, kakeldekor och nya knoppar till köksluckorna. Emelie jobbar snabbt och här är resultatet.

Före:

Efter:

Vill ni också ha hjälp med att förvandla ett rum hemma? Tveka inte att höra av er till mig på: hej@josephineinterior.se


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44