Jag ska bli florist!

Eller ja, i alla fall utbilda mig till det. Jag känner bara att jag behöver ett lyft, träffa lite härliga människor och lära mig något nytt. Jag har länge tittat på olika småkurser inom floristyrket, som bara är en kväll eller så där man lär sig att binda buketter och varje gång jag är på en handelsträdgård eller i en blomsterbutik så blir jag så avundsjuk på de som jobbar där och står i den härliga doften och fuktiga luften varje dag. Så efter några sömnlösa nätter förra vecka så tog jag beslutet, jag anmälde mig till en floristutbildning där jag blir diplomerad florist. Den startar redan den 24 mars och jag är så galet taggad!! Den är på distans men med träffar hela helger med praktisk utbildning, så jag kommer sköta mitt jobb som vanligt under tiden.

Det här känns så rätt och fantastiskt användbart i mitt yrke som inredare och homestylist. Nu kan jag börja binda mina egna buketter och ta in jobb som florist också! Så behöver du en bröllopsbukett i sommar så vet du vem du ska höra av dig till ;) Har missbrukat pinterest hela helgen och sparat massa blomster-inspo, här är ett urval. Alla bilder (och mycket mer därtill) hittar du på min pinterest "Inspiration Flower".


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44