Naturlig minimalism från SSM

Hej på er!

Jag bara måste dela med mig av dessa fantastiska produkter och styling! Naturnära med en minimalistisk men fortfarande ombonad känsla. Elin och Evalotta har verkligen fått till stylingen, det finns en händelse och rörelse i alla bilder som skapar intresse trots sitt minimalistiska uttryck. Ja, nu hör ju, kolla in!

Smålands Skinnmanufaktur visar sina möbler i en gammal disponentvilla, stylingen står, som sagt, den grymma duon Sundling Kickén för, foto Emily Laye. Jag låter SSMs egna beskrivning på fotograferingen tala för sig själv. Det är precis den här känslan jag vill få till här hemma!

"Vackert omringad av skog och natur, tryggt på sin kulle, står den gamla disponentvillan. Ett hus med rötter som gror i historien men som i modern tid blomstrar i all sin prakt. Åren och livet har satt sin prägel, gett vackra ådringar och patina. Människors minnen har etsat sig in i väggarna.

Historien lever vidare i samspel med nutida influenser och moderna lösningar. Här samsas designklassiker med morgondagens klassiker. Lugn och dov färgskala får liv av naturligt material. Vitt, brunt och grått med trä, läder och keramik. Känslan är varm och ombonad."

Pressbilder från SSM.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44