Mot ljusare tider

God morgon!

Hörni! Den bästa tiden är nu, när det fortfarande är kallt och snö på backen men vi går mot ljusare tider. Nu blir det liksom inte mörkare eller kallare än såhär. Det blir fler och fler solminuter och värmen kommer bara att stiga. Underbart tycker jag!

Ett av de starkaste vårtecknen för mig är när magnoliaträden står i blom. Formen, doften och färgen är för mig helt perfekt mot de krokiga grenarna. Den ultimata peppen inför våren helt enkelt. Min sambo såg till att jag fick en liten tjuvstart på våren här hemma när han kom hem med en magnoliakvist. Med ett långt snitt och riktigt hett vatten så har den slagit ut och ser helt fantastisk ut. Eller vad säger ni?

Igår hade jag en riktigt bra och effektiv dag, känner mig fylld av inspiration! Då gäller det att ta vara på det medan det finns kvar, inte alltid lätt att leverera på beställning i ett kreativt jobb. Men jag har kommit på en metod som får mig att lättare kunna fortsätta i samma effektiva tempo med samma inspiration jag hade dagen innan. Jag lämnar nämligen alltid jobbet halvfärdigt innan jag stänger ner dator på kvällen. Det kan vara mitt i en skiss, presentation eller offert. På så vis vet jag exakt vad jag ska börja med på morgonen och det blir ingen lång språngbräda där tankarna landar på annat eller att jag fastnar på Pinterest i timmar innan jag kommer igång med dagen. Jag känner mig oftast bara peppad med att komma igång där jag lämnade arbetet från dagen innan. Så nu ska jag hoppa direkt in i en presentation där jag ska lägga in de färdiga skisserna och kollagen innan jag börjar med produktlistan. Är det någon som känner igen sig? Eller har ni andra knep ni tar till för att lättare kickstarta dagen?

Ha en fin dag!

#magnolia #vår #spring #vårkänslor #magnoliaträd #magnoliaflower #interior #inredning #stockholm #tips

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44