Mitt år - 2017

GOTT NYTT ÅR! Jag vet att halva januari redan har gått, men mina prioriteringar har tyvärr legat på annat i början av det här året. Men jag vill ändå ägna 2017 ett inlägg, för vilket år det har varit! Wow vad mycket roligt, spännande, skrämmande och utmanande det är som har hänt. Jag tänkte bara belysa några av mina höjdpunkter. Kommer ni ihåg?

Jag började januari med att styla en riktig pärla och som fotades av en av mina favoriter @simplerphoto! Älskar ljuset genom de skira gardinerna i kontrast till de mörka detaljerna.

I januari blev jag boostad med att få utmärkelsen Best of Houzz - Service. Detta fick jag genom att mina underbara kunder har gett mig så fina omdömen och betyg på Houzz.se. Det gjorde mig väldigt ödmjuk och tacksam eftersom kundmötet betyder otroligt mycket för mig. Jag har två tidigare chefer som betyder mycket för mig, de pratade ofta om vikten av att göra kunden sedd, oavsett storlek på uppdrag. Så med denna utmärkelse fick jag en klapp på axeln för att jag faktiskt lyckas bära det vidare.

Jag har inrett ett kontor på Kungsholmen. Något jag inte berättat så mycket för er om, kanske får bli ett eget inlägg om det. Det var ett helhetsuppdrag från idé, inköp av produkter, kontakt med målare, snickare och elektriker till färdigställning på plats. Ett fantastiskt roligt uppdrag! Här är en liten titt på hur resultatet blev. Ska visa i ett eget inlägg hur det såg ut när jag kom in första gången.

Jag vill också passa på att tacka alla grymma fotografer jag fått jobba med under 2017. Utan er är mitt jobb ingenting! Genom att välja att låta t ex dessa fotografer (instagramnamn): @simplerphoto @stromsfoto @thomas_nylund fota innebär det att bilderna blir av en sådan kvalité så jag kan visa upp mitt arbete för er. Majoriteten av de jobb jag gör kan jag inte visa upp för er, eftersom bilderna inte håller den kvalité som jag önskar. Här är några av mina favoritfoton från året som gått. Fotografens namn står under varje bild, för att hitta till deras instagram klickarna på deras namn ovan.

Foto: @stromsfoto

Foto: @stromsfoto

Foto: @thomas_nylund

Foto: @thomas_nylund

Foto: @stromsfoto

Jag gjorde massa roliga samarbeten med Housebox! Det hoppas jag göra fler av under 2018. Jag fick bland annat hem deras fina byrå "Yay" som jag fotade tillsammans med min syster och lilla Otto, en rolig dag!

Under året har jag även gjort endel intervjuer exempelvis en med Entreprenörden, hela det reportaget kan ni läsa här.

Jag gjorde också en fotografering och intervju angående badrumstrender, kom på att jag faktiskt inte berättat om den för er. Jag gör ett enskilt inlägg om det och berättar mer om det senare. Här kan ni i alla fall se lite behind the scens-bilder från fotograferingen.

För att det här inte ska bli för långt så stoppar jag här. Jag vill avsluta summeringen av 2017 genom att säga att det jag är absolut mest tacksam över detta år är alla fantastiska människor jag har träffat genom events, instagram och jobb. Även om jag tycker det är superläskigt att gå på mingel helt själv så har jag gjort det, flera gånger, hela året. Och det är människorna jag mött som jag kommer ihåg bäst från 2017 och det är också dem jag tar med mig in i 2018.

Jag var så övertygad om att 2018 skulle bli mitt år, på alla plan. Och även om starten på 2018 har varit allt annat än jag önskade mig privat så är jag fortfarande lika övertygad om att 2018 kommer slå alla rekord! Hoppas ni vill hänga med för det kommer hända en hel del... ;)


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44