50 shades of perfection

November 30, 2017

Kan det här vara så nära grå perfektion man kan komma? Jag tror faktiskt det! ;) Alla de grå nyanserna tillsammans med träslagen (alltså köksstolarna!!) och lägenhetens stuckatur som möter det nya. Får nästan rysningar, jag älskar det!

 

Jag kommenterade på en av dessa bilder på instagram i veckan där fotografen (som jag uppenbarligen följer) hade lagt ut en bild. Men nu minns jag inte vem det var, har letat tillbaka i historiken men det verkar lönlöst. Ni får nöja er med bilderna nedan och kika in på mäklarens hemsida för att dregla över fler bilder. 

 

Hojta gärna om ni vet vem fotografen eller stylisten är, jag vill ha alla färgkoderna :D 

 

 

 

 Bilderna hittar du här.

 

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44