Vardagslyx med gott samvete

För ett tag sen var jag på ett kundmöte inför en styling av en lägenhet. Jag träffade då underbara Tina, vi kom in på hur det är att driva eget företag då hon är grundare till True Organic of Sweden. Jag som alltid har varit för lat för att tvätta ansiktet och ta hand om min hud med massa olika produkter blev så inspirerad och peppad på att börja när Tina pratade om hennes produkter. Hon var så gullig att hon faktiskt skickade med mig några produkter hem! Så snäll! Och jag har inte blivit besviken, vilka produkter! Och dessutom är allt gjort på naturliga ämnen.

Mina favoritprodukter är Sea me mask i kombination med att jag smörjer in ansiktet med Face it som är ett serum. Dessa gör huden helt otroligt mjuk och ger ett fantastiskt glow. En vardagslyx jag unnar mig så ofta jag kan! Du kan köpa produkterna på deras egen hemsida eller till exempel på Lyko eller Apotea.

(Jag går heller aldrig utanför dörren utan en liten tub av All you need is me, bästa för torra vinterläppar.)

På True Organic of Swedens egen hemsida såg jag att de har 25% rabatt på sina produkter under denna Black Weekend-helg. Don't miss!

Självklart stylade jag hennes badrum med produkterna också. Bilden tillhör Mäklarhuset. Du hittar deras lägenhet för kommande försäljning här.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44