Varva ner säkert

Jag är en sån där person som det tar lång tid för att somna. Jag behöver varva ner i minst en timme innan jag ska sova och har jag inte gjort det så får jag ligga klarvaken ett bra tag. Det bästa och mysigast sättet för mig att varva ner är att lägga mig i sängen, lägga ifrån mig telefonen, på med mysbelysning och lugn musik.

Mysbelysningen blir som bäst med levande ljus, men eftersom det är så mycket textilier i sovrummet så kan jag inte riktigt slappna av när jag vet att jag måste sätta mig upp och blåsa ut ljusen innan jag somnar. Jag hittade den bästa lösningen hos Housebox. Kika in här för att läsa mer och se min lösning på detta.

Ha en skön helg alla fina!

I stolt samarbete med Housebox.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44