Matplatsen - dagens må-bra-koll

Matplatsen är sedan gammalt platsen där vi samlas för att verkligen umgås. Sedan jag var liten symboliserar det här platsen där familjen äter middag vid samma tid varje dag. Vi pratar om hur dagen har varit och liksom checkar av att alla i familjen är okej innan vi försvinner in på våra egna rum eller in i våra telefoner och TV-apparater. När jag var yngre förstod jag inte riktigt vikten av att alla skulle äta tillsammans, men idag kan jag uppskatta det och vill gärna föra det vidare i min egna lilla familj.

Alla hem är ju dock inte gjorda för att ha det där stora härliga matbordet där det alltid får plats åtta personer, det är i alla fall inte vårt. Hos oss är det ganska trångt och alla utrymmen behöver användas till det mest praktiska. Därför blev jag så glad när jag hittade det här runda, nätta bordet från Housebox. Det är bara 90 cm i diameter men där vi ändå får plats fyra personer. Det nya bordet har jag såklart matchat med mina älskade stolar som jag lyckades buda hem på Bukowskis Market. Kunde inte låta bli att klicka hem de praktiska ljusen som Housebox fått in också, de hittar du här.

Här hoppas jag kunna föra vidare traditionen om den dagliga checken med familjen! Vad symboliserar matplatsen för dig? Just nu har Housebox 15% rabatt på alla matgrupper, där du bland annat hittar mitt bord Lolly matchat med stolar i samma serie. Du hittar till kampanj-produkterna här.

Bord från Housebox, stolar från Bukowskis Market, porslin från Olsson & Jensen, Löpare från Himla, Bestick från Lagerhaus, ljus från Housebox.

Detta inlägg är i samarbete med Housebox.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44