Skapa ditt egna hemmakontor.

När känner du dig som mest inspirerad? Vad får dig att känna arbetsro? Har du turen att ha ett eget kontor så tycker jag att det är dessa frågor som du ska fokusera på. Omge dig av inredning och saker som inspirerar dig och får dig att känna arbetsro.

Eftersom jag har ett jobb som inredare och stylist där jag jobbar kreativt behöver jag ha lugna toner och ordning och reda för att lugna ner min kreativa hjärna. Nedan har jag byggt upp en arbetsplats som skulle passa perfekt för mig och mina behov. Ett nätt skrivbord i en lugn grå ton där jag får plats med den mest nödvändiga förvaringen i två smala lådor. En byrå, i matchande färg, där jag kan förvara alla prover, tidningar och papper. Dessa matchar jag med en skön och snygg stol och detaljer i svart som skapar en grafisk stil som jag gillar. På anslagstavlan i nät sätter jag upp bilder och urklipp som skapar ett kollage där jag kan hämta inspiration.

Hur ser ditt kontor ut? Sätt ihop ditt eget kontor utefter dina behov. Detta inlägg är i samarbete med Housebox som just nu har 15% på hela Cobra-serien. Du hittar hela serien här.

Skrivbordet hittar du HÄR.

Stolen hittar du HÄR.

Byrån hittar du HÄR.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44