IKEA-hack

Såhär mitt i sommaren då många har semestern kan det klia lite extra i fingrarna när det kommer till att vilja göra om hemma, så är det i alla fall för mig. Eftersom man kanske ofta har lite extra tid på sommaren kan man ju också utnyttja den extratiden (när det kanske regnar) åt att göra någonting eget till hemmet.

Jag är väldigt sugen på en platsbyggd hylla som är inmålar i väggfärgen så den bara smälter in i väggen. Jag har kollat på vad det skulle kosta att anlita någon och riktigt den budgeten känner jag inte att jag vill lägga ner på det... Men som sagt, har man lite extra-tid i sommar så kan man faktiskt göra en på egen hand med ganska så enkla medel. Här följer två fantastiska IKEA-hack som du fixar hemma, med lite färg och mycket tålamod.

1. Nina Holst (stylizimo) har gjort ett fantastiskt jobb med att förvandla IKEAs bokhylla VALJE. Genom att vända på hyllan och måla in den har den fått ett helt nytt uttryck. Se hur Nina gjorde här!

IKEAs VALJE - 1 495:-

Och så Ninas förvandling, hur fint?!

2. IKEAs klassiker BILLY bokhylla är också omåttligt poppis att göra till sin egen. Tilda Bjärsmyr har kombinerat flera BILLY-bokhyllor och målat in dem i sin nya väggfärg i vardagsrummet. 10 poäng!

IKEAs BILLY- 499:-

Tildas fantastiska makeover!

Vad säger ni, det är väl bara och sätta igång! :) Lycka till!

#DIY #vardagsrum #makeover #föreochefterbilder #bokhylla #ikea #ikeahack #tips #doityourself

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44