Åk på semester i lugn och ro

Får du också ont i hjärtat när du åker på semester och vet att dina växter kommer bli ledsna när du åker? Här har du lösningen (om du inte är borta allt för länge)!

Nu kan vi säga hej då till fula självbevattnare. Med den gröna vågen som kom för några år sedan, då vi alla ville börja odla hemma, så har även självbevattnarna utvecklats. Folk verkar fortfarande vilja åka på semester från sina gröna stadslägenheter. En självbevattnare kan då vara räddningen! Eller bara en väldigt bra vän till dig, liksom jag, glömmer bort att vattna ibland...

En fantastiskt snygg och smart nyhet från Normal Object Factory, denna är framtagen tillsammans med den svenska kemisten Alexandra Nilasdotter för att undvika att jord kommer in i kulan. Toppen! Du hittar den här.

1. Länk 2. Länk 3. Länk 4. Länk

Jag har nummer 4 hemma och är jättenöjd. Såhär ser det ut.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44