Stockholm Furniture and Light fair

February 9, 2017

Designveckan är i full gång i Stockholm och pressvisningarna avlöser varandra. Idag var jag på Möbelmässan en snabbis för att hämta inspiration och spana in nyheter. Jag blir glad att de brända aprikos/rosa tonerna visade sig på flera ställen. Jag älskar nyanser av rosa tillsammans med de orange/aprikosa tonerna. 

 

Brända toner i restaurangen "Sulla Bocca di Tutti" signad Note Design Studio

 

Lotta Agaton = Queen

Lotta Agaton hade stylat en inspirationsyta uppbyggd på olika rum. Stylingen och färgsättningen var såklart helt underbar och även här kunde man se endel av de brända tonerna och såklart endel grönt och blått. 

 Andra favoriter på mässan: 

Pholc - lika kär i skuggspelet som i lampan. 

 MENU <3

 String - även denna styling signad av Lotta Agaton. 

 

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44