NEWS - Sofacompany

Gahh, vad det strömmar in mycket fina nyheter från olika varumärken i inkorgen såhär års. Inspiration overload!

Sofacompanys nya kollektion är en av de nyheter jag känner att jag bara måste dela med mig av. Deras färgpalett träffar mig rakt i hjärtat. Gråblått, en djup röd nyans och så dusty pink såklart.

Såhär säger Cathrine Rudolph, Kreativ chef på Sofacompany: ” Vi längtar efter det okända, oförstörda samt nya inspirationskällor. Jakten efter inspiration är lite som en upptäcktsresa. En resa som både innehåller upptäckten av något helt nytt, men också finna det som andra redan upptäckt och som sedan sätts in i en ny kontext och resultatet blir något nytt och spännande”.

Här är mina guldkorn ur kollektionen!

Fotpallen No.4

Fåtöljen Allie

Soffan Harry

Alla bilder är tagna från Sofacompany.

#new #news #nyheter #interior #design #danskdesign #sofacompany

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44