NEWS - Sofacompany

January 29, 2017

Gahh, vad det strömmar in mycket fina nyheter från olika varumärken i inkorgen såhär års. Inspiration overload! 

 

Sofacompanys nya kollektion är en av de nyheter jag känner att jag bara måste dela med mig av. Deras färgpalett träffar mig rakt i hjärtat. Gråblått, en djup röd nyans och så dusty pink såklart. 

 

Såhär säger Cathrine Rudolph, Kreativ chef på Sofacompany:  ” Vi längtar efter det okända, oförstörda samt nya inspirationskällor. Jakten efter inspiration är lite som en upptäcktsresa. En resa som både innehåller upptäckten av något helt nytt, men också finna det som andra redan upptäckt och som sedan sätts in i en ny kontext och resultatet blir något nytt och spännande”. 

 

Här är mina guldkorn ur kollektionen!

 

 

Fotpallen No.4

 

 Fåtöljen Allie

 

 Soffan Harry

 

 Alla bilder är tagna från Sofacompany.  

 

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44