Josephine Interiör - Vinnare av Best of Houzz 2017

HURRA! JAG VANN! Vilken fantastisk start på 2017. Kika in min Houzz-profil här.

Utdrag från pressmeddelandet:

"Stockholm, januari 14, 2017 – Josephine Interiör i Stockholm har vunnit “Best Of Kundservice” på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design. Josephine Interiör har genom sitt kundbemötande valts ut, av 40 miljoner unika användare som utgör Houzz community, bland en miljon experter på Houzz.

“Jag är oerhört stolt att vinna pris i just kundservice. Jag lägger stor vikt i att alla kunder ska känna sig sedda där alla uppdrag, stora som små, är lika viktiga.” sa Josephine Sundström, grundare till Josephine Interiör."

Läs hela pressmeddelandet nedan.

#houzz #interior #vinnare #bestofhouzz #design #pris #service #inredning #blogg

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44