Allt behöver inte vara vitt

Under det senaste året har vi väl alla lärt oss att allt inte längre behöver vara ljust, fräscht och vitt. Vi inspireras och går mer och mer mot att våga mörkare färger på våra väggar. Jag tycker att det är jättekul och målade själv min sista vita vägg rosa i helgen (mer om det i ett senare inlägg).

En till kille som inte är rädd för mörka färger på väggarna är formgivaren Mattias Vural. Residence har gjort ett hemma hos reportage hos honom med mycket inspirerande bilder. Ni hittar hela artikeln här. Jag tycker Anders Bergmark beskriver stilen så klockrent "minimalism i myskläder". Så klockrent och beskriver min favoritstil så bra, tack Anders!

Styling: Linda Åhman

Foto: Jonas Gustavsson

Väggfärg: Stiffkey blue - Farrow & Ball


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44