Så gör du ditt vardagsrum fint med vackra stilleben

Idag kan ni se ett av mina jobb i en artikel på Houzz som handlar om hur du gör ditt vardagsrum fint med hjälp av stilleben. Jag älskar stilleben, både att göra dem och att titta på dem. Jag känner direkt när något står på "fel" ställe hemma eller ute på uppdrag hos kund. Det är inte det att allt behöver stå i perfekta rader eller på ett visst avstånd, det är ju det som är det fina (och det kluriga), att det inte finns några direkta regler. Men när saker och ting bara faller på plats och står på ett visst sätt så blir jag lugn i hela själen :)

Här är några av bilderna från artikeln, som ni hittar HÄR.

Du ser vem bilden tillhör längst upp i högra hörnet på varje bild, glöm inte att kika in på deras Houzz-profiler.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44