Före- & efterbilder - homestyling

January 10, 2016

Idag gjorde jag en styling av en lägenhet som faktiskt skulle ha visning även idag. Den var alltså redan fotad och ute till försäljning. Jag hoppas att intresenterna på visningen fick en glad överraskning. 

 

I denna styling har jag använt mig av kundens möbler som bas och sedan adderat kuddar, textilier, dekor, växter, belysning m.m. 

 

Mina före- & efterbilder blir lite omvända, här är alltså mäklarens bilder före och mina egentagna bilder efter. Önskar att jag hade en egen fotograf med mig i fickan som kunde hoppa upp och ta massor med fina bilder på allt jag gör.

 

Sovrummet - före

 Sovrummet - efter

 

 

 

Köket - före

 Köket - efter

 Köket - före

 Köket - efter

 

Badrummet - före

 Badrummet - efter

 

 Vardagrummet - före

 Vardagsrummet - efter

 Vardagrummet - före

 Vardagsrummet - efter

 Vardagsrummet - före

 Vardagsrummet - efter

 

Bostaden säljs via Svenska Mäklarhuset, du hittar mer info om lägenheten här. Du har chans att gå på visning även imorgon kl. 18:00. 

 

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44