Veckans tips - La Mienne

September 12, 2016

Nu ska ni få ett tips som egentligen inte hade någonting med inredning att göra från början, det började som en julklapp. Jag varnar er för att om ni testar detta kommer ni aldrig mer att uppskatta fluffiga hotellhanddukar igen.  

 

De fluffigaste, största, mjukaste och mest absorberande handdukarna går nämligen att köpa själv. Det är handdukarna från La Mienne jag pratar om. De är verkligen sådär som man tänker sig att hotellhanddukar ska vara, fast bättre! Jag har sedan jag började använda La Mienne inte kunnat tänka mig att använda någonting annat. De har också så praktiska färgade hängare så man kan ha likadana handdukar i badrummet och ändå hålla koll på vems handduk som är vems.

 

Du beställer dina egna handdukar enkelt på deras hemsida här.

De har även några återförsäljare i Stockholmsområdet, de hittar du här

 

 

Psst.. självklart är handdukarna miljömärkta. 

 

 

Bilder från en lägenhet jag stylat. 

Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44