Formex 2016

Så var Formex snart över för detta år. Jag tänkte visa er mina personliga favoriter från höstens mässa. Hoppas ni hittar någon inspiration, håll i er!

Hurra för Design House Stockholms möbler! Speciellt denna snygga och också väldigt sköna stol.

Blå fåtölj från Jonathan Adler.

Vaser från Village, signerade Staffan Holm, med sina fantastiska former.

Fantastiska Frank & Poppy och deras underbara färgsättningar i sina barnkollektioner. Så roligt att få en pratstund med deras grundare Louise, även hon helt fantastisk! Det var en kund till mig som fick mig att få upp ögonön för detta märke och jag har varit frälst sedan dess.

Ingen som har ett barnrum jag får inreda?! ;)

Blev helt kär i denna byst i nät som visar den "vanliga" kvinnokroppen, designad av Johanna Forsberg.

Prickig keramik och mjuka pasteller av OYOY.

Sist men inte minst, House Doctors nya kontorskollektion "Monograph". En smakfull kollektion i dova färger med allt från pennskrin till skrivbord. Om jag en dag får ett eget kontor så vill jag ha ett sådant skrivbord, pax! :)


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44