Före & Efter

Tänkte visa en före och efter bild på ett projekt jag gjorde tidigare i våras. Detta var en styling inför försäljning där mitt uppdrag var att använda så mycket av kundens egna möbler som möjligt och endast addera kuddar, textilier och dekoration. Bostaden behövde rensas ur och möbleras om. Inte för att det var opraktiskt för de som bodde där då, men för att locka så många som möjligt till visning.

Jag vill med detta visa att det går att göra väldigt stor skillnad med relativt små medel. Alla möbler är fortfarande kundens, jag har alltså bara möblerat om och adderat lite "piff".

Före:

Bilderna är tagna av min kund.

Efter:

Mäklarbilderna tillhör Länsfast i Solna.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44