Fogdevreten 10 - Homestyling

För ett par veckor sedan fick jag i uppdrag att styla en helt tom lägenhet inför försäljning. Det är ett stort och hårt jobb att få ihop möbler och inredningsdetaljer som gör att ett tomt rum ser ut som ett hem. Men samtidigt är det ju det som är roligast, att få måla på en helt blank duk. Nedan tänkte jag berätta lite närmare om några av detaljerna i min styling.

Mäklare: Länsfast

Adress: Fogdevreten 10, 3tr

Storlek: 34kvm

Utgångspris: 1 895 000 SEK

Visningar: Sön 22 feb kl. 12:00-12:45 & Mån 23 feb kl. 17:30-18:00

Lägenheten ligger precis intill Karolinska Institutet i Stockholm och är på 34kvm. Så mitt mål var att förvandla denna tomma lägenhet till en perfekt lya för en läkar/fysioterapeut/sjuksköteske-student.

Jag vill hylla några av favoriterna i min styling. Vi börjar med the masterpiece som har blivit väldigt poppis på min instagram: Soffan! Den rosa gulliga, strama, stilliga, mysiga, lilla soffan.

Märke: Sofa Company

Produktnamn: Murphy

Pris: 4 995 SEK (!!!)

Bilderna i kollaget kommer från Sofa Company

Bilden ovan är fotad av Karin Koch

________________________________________

Den andra favoriten är knutkudden som jag använde i både grått och rosa. Kudden är både skön men mest dekorativ och kommer från Design House Stockholms senaste kollektion för 2016.

Bilden högst upp kommer från Design House Stockholm

Bilden under är fotad av mig

________________________________________

En tredje favorit för mig är den grå hyllan som egentligen är en utomhushylla för växter och odling, men som jag tycker funkar precis lika bra i ett vardagsrum. Jag gillar att fylla de grå plåthyllorna med massa personliga detaljer som för att man vill kika närmare. Hyllan heter HINDÖ och är från IKEA, den finns i flera olika varianter.

Bilden högst upp kommer från IKEA

Bilderna under är fotade av mig

________________________________________

Om du är nyfiken på att kika på lägenheten IRL så är du välkommen på visning imorgon och på måndag!


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44