Resultatet av en "konsultation"

I måndags gjorde jag en konsultation hos en familj som skulle sälja sin lägenhet. Det innebär att jag kommer hem till deras bostad och går igenom den tillsammans med dem för att se hur man kan optimera bostaden inför fotografering och visning. Vi diskuterar, tänker tillsammans och flyttar om grejer när jag är på plats för att få en känsla av hur det skulle kunna se ut. Kunden antecknar under tiden för att komma ihåg vad som behöver göras.

Efter det har kunden ofta ungefär en till två dagar på sig att köpa/låna och styla ordning lägenheten. Sen är det dags för fotografering!

Denna gång var jag även med vid fotograferingen, för här händer det mycket. Det sista piffet görs och saker måste flyttas om för att se bra ut i olika vinklar. Jag tycker det känns bra att vara med hela vägen så att både mäklaren, fotografen och kunden (om hen är med) kan rådfråga under fotograferingen om placering eller styling. För även om fotografen ofta har väldigt bra känsla för styling så är det skönt om hen kan stå bakom kameran medan andra flyttar saker in och ut ur bild.

Här har ni den fantastiska 3:an på Jakob Westinsgatan 6 på Kungsholmen, Stockholm. Du hittar ännu fler bilder hos Karlsson & Uddare som förmedlar lägenheten. Fotograf: Johanna Hopkins

Hör av er till mig på hej@josephineinterior.se om du också är intresserad av en konsultation. Eller klicka här för att läsa mer om mina homestyling tjänster.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44