Före- & efterbilder - homestyling

Idag gjorde jag en styling av en lägenhet som faktiskt skulle ha visning även idag. Den var alltså redan fotad och ute till försäljning. Jag hoppas att intresenterna på visningen fick en glad överraskning.

I denna styling har jag använt mig av kundens möbler som bas och sedan adderat kuddar, textilier, dekor, växter, belysning m.m.

Mina före- & efterbilder blir lite omvända, här är alltså mäklarens bilder före och mina egentagna bilder efter. Önskar att jag hade en egen fotograf med mig i fickan som kunde hoppa upp och ta massor med fina bilder på allt jag gör.

Sovrummet - före

Sovrummet - efter

Köket - före

Köket - efter

Köket - före

Köket - efter

Badrummet - före

Badrummet - efter

Vardagrummet - före

Vardagsrummet - efter

Vardagrummet - före

Vardagsrummet - efter

Vardagsrummet - före

Vardagsrummet - efter

Bostaden säljs via Svenska Mäklarhuset, du hittar mer info om lägenheten här. Du har chans att gå på visning även imorgon kl. 18:00.

#homestyling #svenskamäklarhusert #styling #jobb #homestaging #föreochefterbilder

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44