Lansering av Gustavsbergs - Estetic

Ikväll har jag varit på ett fantastiskt mysigt mingel i Watz underbart rustika lokaler. Det var Gustavsberg som visade sitt senaste designsamarbete med Jon Eliason som kommer ut under 2016. Kollektionen heter Estetic och består av tre olika uppsättningar at toalett och handfat. En uppsättning med blankt svart, en matt vit och en klassiskt blank vit. Estetic är den perfekta kombinationen av funktion och design.

Jag föll för den matta vita uppsättningen. Den var helt otroligt snygg och något jag verkligen skulle vilja ha i mitt badrum.

Designer: Jon Eliason

Stylist: Underbara Mija Kinning

Bilder: Gustavsberg

Se Mija prata mer om badrumsstyling här:


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44