Adventsfrukost på Zetas

Jag var en av dem som hade den stora äran att få vara med på Zetas första adventsfrukost där de visade upp julenkollektionen i butiken och trädgården. Det var helt magiskt att få kliva in i deras värld av tända ljus, varma kramar och underbara växter med tanke på allt som händer i vår värld just nu. Frukosten, scenografin, stämingen och produkterna var alla helt fantastiska.

Det var mycket "back to nature"-känsla på julkollektionen. Grönt, kvistar och mossa i naturliga färger blandat med klassiskt rött och dovt rosa. Glittret och glammet syntes inte till. Jag skulle kunna köpa hela installationerna rakt av. Blev väldigt inspirerad av de hängande amarylliserna, de ska jag försöka få till här hemma i jul.

Så missa inte att åka till Zetas i juletid! Så enkelt att svänga förbi då ni ändå åker till IKEA i Kungens Kurva.

Alla bilder är mina.

#trädgård #Zetas #Zetasträdgård #jul #julinspiration #dekoration

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44