Nyheter ni inte får missa

Hallå där ute i regnrusket! Det är sådana här dagar jag kryper upp i soffan med en inspirerande bok, tidning, hemsida eller blogg. För att kunna skapa måsta jag inspireras, idag är då en perfekt dag för det.

Idag fann jag några nyheter som bara var för snygga för att inte tipsa er vidare om. Jag har nämt företaget för er en gång tidigare, Sofa Company, företaget som gör lyxsoffor till ett möbeljätte-pris, kommer ni ihåg? Det är deras rykande färska nyheter som kommer in nu i november som jag vill highlighta.

Jag skapade ett moodboard för hur jag skulle vilja bygga en stil kring två av Sofa Companys nyheter. Här ser ni fåtöljen "Tristan" i ljusgrått med ljusa träben och charmiga soffan "Murphy" med kviltad sits och guldfärgade toppar på sina träben. Jag älskar det ljusa nakna träet blandat med grått och den pastellrosa färgen. För att få lite djup i färskalan har jag även valt att lägga till grön marmor. Jag gillar verkligen den här stilen och blir väldigt sugen på att göra om hemma.. igen!

Det finns så mycket mer fint, så vänta bara, om inte den här stilen föll er i smaken så är ett annat moodboard med lite mörkare blå toner på gång.

Ha en skön söndag så länge!

#moodboard #inredning #interior #interiör #soffa #Sofacompany #nyheter

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44