Hem & Villa-mässan

I helgen har det varit Hem, Villa och Bostadsrättsmässan i Älvsjö, Stockholm. Självklart var jag där för att hämta inspiration och spana på trender inom bygg, inredning och färg.

Nedan har jag valt ut det som tilltalade mig mest:

1. TrendStefan! En föreläsning om nuvarande trender.

Trenderna som han pratade om var i sig inte jättenya för mig, men sättet han pratade om hur vi ser på trender tilltalade mig väldigt mycket. Jag får, liksom Stefan, ofta höra många idag säga: "Jag hatar trender, jag vill inte vara trendig, jag har min egen stil!" Stefan förklarde det så bra med att detta också är en del av en trend som finns idag. Att vi vill hitta vår egen stil. Men det är ju också det som är det svåraste som finns, hur lyckas man med det utan att följa trender? Jag tror på att blanda massor med olika trender, det som jag själv gillar, detta får sedan vara min egen stil. Och sedan inte haka upp sig så mycket på att man gillar det som är trendigt.

Så... inred, klä dig och ät som du vill och skit i om det är trendig eller inte.

Bild från: trendsandfriends.se

2. Sofa company.

Jag vill verkligen slå ett slag för det här företaget! Underbart trevlig personal, sköna soffor, fantastisk kvalité och ett pris som matchar de stora möbel-jättarna. Här har ni som letar soffa och gillar skandinavisk design verkligen ett hett tips.

Följ dem på instagram: sofacompany_se

Bilder från @sofacompany_se

3. Isabelle Mcallister

En fantastisk föreläsning om hur du ska hitta ditt drömboende, renovering och att våga färg. Jag blev så inspirerad och smittad av hennes energi. Jag har nu snart tittat igenom alla avsnitt av Isabelles egna serie på youtube som handlar om renoveringen av hennes nya bostad. Missa inte detta! Nedan kan du se trailern till hela serien. Du hittar alla avsnitten här!

Psst! Du visste väl att lägenheten som varit så omtalad, den som har homestylats som en smakfull och lekfull färgexplosion, är gjort av Isabelle? Den 18okt kl. 14-15 har lägenheten öppen visning.

Bilder från: Svenska Mäklarhuset

4. Farrow and Ball.

Deras fantastiskt matta och sobra färger med deras perfekt matchande tapeter ger mig nörd-rysningar. Så otroligt fint! Skulle vara en dröm att färgsätta en hel bostad i deras färger och tapeter.

Bilden hittar du här.

#inspiration #Interiör #mässa #trendstefan #soffa #färg

Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44