Dagens designklassiker

Det finns många möbler och inredningsdetaljer som vi ser som nya häftiga och inovativa. Det är inte alltid det lättaste att veta att många av dem är designklassiker som var nya, häftiga och inovativa redan för flera år sedan. Jag tänkte börja belysa dessa fantastiska klassiker så att vi kommer ihåg vart dessa egentligen kommer ifrån och samtidigt berätta vart man hittar dagens budgetalternativ.

Jag tänkte börja med en spegel som jag tror de flesta idag känner igen. Ni som är intresserade av DIY har säker sett eller kanske provat på att göra en liknande spegel själv.

Dagens designklassiker är: GUBIs spegel "Adnet", designad av Jacques Adnet. Han var en fransk arkitekt och formgivare. Jacques stod för lyxig fransk modernism och Art Deco. Idag kan du hitta spegeln "Adnet" för mellan 5 000-8 000:- lite beroende på storlek.

Dagens budgetalternativ: Spegeln LOOK på Jotex för 369:-


Senaste inlägg
Arkiv
Följ mig 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44