INREDNING

Har du kört fast med inredningen i ditt hem? Har du svårt att få ihop den röda tråden, välja golv till köket, eller behöver du bara en boost med lite ny inspiration? Oavsett vad så har jag verktygen för att du ska trivas bättre i ditt hem. 

 

Nedan hittar du mina tjänster inom Inredning. Dessa skräddarsys självklart till dina önskemål. Tveka inte att kontakta mig för eventuella frågor. 

 

För företag som vill kontakta mig angående styling inför reportage eller liknande, vänligen maila mig så återkommer jag till Er. 

NÄTBASERAD INREDNINGSHJÄLP

Med hjälp av nätbaserad inredningshjälp får du själv vara med och förverkliga dina inredningsdrömmar, eller kanske bara få någon att bolla färgsättning med. Tjänsten går ut på att du kommer med ett problem,

stort som litet, som jag genom bilder, skisser och tips guidar dig fram till en lösning. 

 

Du behöver alltså inte ha några kunskaper inom inredning för att klara detta, vi gör det tillsammans.

Fast pris: baseras på 650:-/tim ges på efterfrågan

INSPIRATIONS-BOOST

Har du idétorka och slut på inspiration? Då är inspirations-boosten någonting för dig. Jag kommer hem till dig där vi tillsammans, under 2-3tim, kan brainstorma kring ditt problem och tänka ut bra lösningar. Om vi hinner, kan vi även testa oss fram till lösningar tillsammans. Detta är din kick-start för att eventuellt söka mer inredningshjälp senare. 

Fast pris: baseras på 650:-/tim ges på efterfrågan

INREDNINGSHJÄLP

Denna tjänst erbjuder det som Ni är ute efter. Här tar jag fram ett komplett förslag med kollage, planritning samt inköpslista till er bostad. Jag erbjuder självklart även utförandet av stylingen. Kontakta mig för mer info om vad jag kan erbjuda just Er.

Fast pris: baseras på 650:-/tim ges på efterfrågan

Josephine Interiör     josephine@ohliving.se     070 375 45 44