INREDNING

Har du kört fast med inredningen i ditt hem? Har du svårt att få ihop den röda tråden, behöver hjälp med färgsättningen, eller behöver du stöttning i dina inredningsköp. Oavsett vad så har jag verktygen för att du ska trivas bättre i ditt hem. Nedan hittar du mina tjänster inom Inredning. Dessa skräddarsys självklart till dina önskemål. Tveka inte att kontakta mig för eventuella frågor. 

 

För företag som vill kontakta mig angående styling inför reportage eller liknande, vänligen maila mig så återkommer jag till Er. 

NÄTBASERAD INREDNINGSHJÄLP

Med hjälp av nätbaserad inredningshjälp får du själv vara med och förverkliga dina inredningsdrömmar, eller kanske bara få någon att bolla färgsättning med. Tjänsten går ut på att du kommer med ett problem,

stort som litet, som jag genom bilder, skisser och tips guidar dig fram till en lösning. Du behöver alltså inte ha några kunskaper inom inredning för att klara detta, vi gör det tillsammans.

Vill du att jag tar mig an ett helt rum (vilket är det vanligaste) så ger jag dig en planritning, kollage, skisser och inköpslista så att du på egen hand enkelt kan följa min guide till ditt nya rum. 

Fast pris: ca. 3 995:-/rum (självklart beror detta på era önskemål)

INREDNINGSHJÄLP PÅ PLATS

Denna tjänst erbjuder det som Ni är ute efter. Här tar jag fram ett komplett förslag med kollage, planritning samt inköpslista till er bostad för att sedan också utföra alla inköp och allt det praktiska och den stylingen som krävs för att få till det där lilla extra. Kontakta mig för mer info om vad jag kan erbjuda just Er.

Fast pris ges på efterfrågan

KUNDERS OMDÖMMEN

"Våra fem stjärnor betyder: flexibilitet, mångsidighet, grundat kunnande och förmåga att se bortom det förväntade."

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44