HOMESTYLING - PÅ GOTLAND

Ska du sälja din bostad? Du kanske upplever att det är mycket praktiskt som ska hinnas med inför en försäljning, eller vill du helt enkelt bara få ut så mycket som möjligt av en budgivning? 

Josephine Interiör är nu en del av Oh Living, vi hjälper dig gärna få till den där röda tråden och optimera din bostad inför försäljning. Vi hjälper dig med allt från att komplettera med mindre detaljer till att styla helt tomma bostäder. 

Nedan hittar du våra olika tjänster inom Homestyling, dessa kan såklart anpassas utefter just dina behov. Var inte rädd att kontakta oss vid eventuella frågor. 

KONSULTATION

Vi går tillsammans igenom din bostad där jag ger specifika råd vad jag anser behövs för att optimera varje rum inför fotografering och visning. Du ansvarar för att anteckna under mötet som tar ca. 1-2tim. Därefter får du en generell checklista att gå igenom. På så sätt kan du göra förändringarna på egen hand. 

Fast pris: 1 950 SEK inkl. moms

Sker endast via Josephine Sundström

HOMESTYLING LIGHT

Vi går igenom din bostad tillsammans. Därefter ser vi över vad som eventuellt behöver plockas bort. Vi kommer sedan att styla din bostad med den befintliga inredning. Mindre interiör som inte behövs packar jag ner i kartonger. 

Fast pris ges på förfrågan

HOMESTYLING TOTAL

Här kommer vi med komplett möblemang och alla inredningsdetaljer som behövs för att styla din bostad och optimera den inför fotografering och visning. Detta är alltså för helt tomma bostäder. 

 

 

 

 

 

Fast pris ges på förfrågan

"Hela 27 procent tror att homestyling höjer slutpriset med sex till tio procent"

Trendrapporten från Svensk Fastighetsförmedling från 2017

KONTAKTA OSS

Josephine Sundström: hej@josephineinterior.se

Sofie Gidfeldt: sofie@ohliving.se

Kom ihåg att Homestyling är avdragsgillt. Dra av kostnaden från din vinst i deklarationen. Läs mer på skatteverket.se 

Josephine Interiör     josephine@ohliving.se     070 375 45 44