HOMESTYLING

Ska du sälja din bostad? Du kanske upplever att det är mycket praktiskt som ska hinnas med inför en försäljning, eller vill du helt enkelt bara få ut så mycket som möjligt av en budgivning? Vi hjälper dig gärna få till den där röda tråden och optimera din bostad inför försäljning. Vi hjälper dig med allt från att komplettera med mindre detaljer till att styla helt tomma bostäder. 

Nedan hittar du våra olika tjänster inom Homestyling, dessa kan såklart anpassas utefter just dina behov. Var inte rädd att kontakta oss vid eventuella frågor. 

KONSULTATION

Vi går tillsammans igenom din bostad där jag ger specifika råd vad jag anser behövs för att optimera varje rum inför fotografering och visning. Du ansvarar för att anteckna under mötet som tar ca. 1-2tim. Därefter får du en generell checklista att gå igenom. På så sätt kan du göra förändringarna på egen hand. 

Fast pris: 1 950 SEK inkl. moms

Sker endast via Josephine Sundström

HOMESTYLING LIGHT

Vi går igenom din bostad tillsammans eller gör en bedömning av vad som behövs via bilder på din bostad. Du kommer få en lista på saker som du behöver städa bort inför stylingen. Vi kommer sedan att styla din bostad med den befintliga inredning. 

Fast pris ges på förfrågan

HOMESTYLING TOTAL

Här kommer vi med komplett möblemang och alla inredningsdetaljer som behövs för att styla din bostad och optimera den inför fotografering och visning. Detta är alltså för helt tomma bostäder. 

 

 

 

 

Fast pris ges på förfrågan

KUNDERS OMDÖMMEN

"Flexibilitet, snabbt och bra utfört jobb. Som mäklare har jag rekomenderat kunder att anlita Josephine inför fotograferingar och visningar, både jag och mina kunder har varit mycket nöjda med resultatet."

Kom ihåg att Homestyling är avdragsgillt. Dra av kostnaden från din vinst i deklarationen. Läs mer på skatteverket.se 

Josephine Interiör             hej@josephineinterior.se           070 375 45 44